AVTECH IVS Semineri
30.10.2018

Videofon Güvenlik Sistemleri Türkiye tek distribütörü olduğu AVTECH markasının yeni IVS (Akıllı Video Gözetim) Kamera ve DVR 'larını 3 Temmuz 2010 tarihinde Grand Cevahir Otel’de düzenlediği seminerle bayilerine tanıttı. 


AVTECH, gelişen teknoloji ve akıllı telefonların sunulmasıyla başlayan kişisel mobil haberleşme çağında farklılaşan tüketici taleplerine yönelik, çeşitli platformlarda iPhone, BlackBerry, Windows Mobile, Nokia Symbian dahil IP ürünlerine bağlanma yolu ile her zaman her yerde izleme ve kontrol olanağı sağlayan EagleEyes mobil uygulamalarını geliştirdi.


AVTECH Taiwan Merkez Ofisi’nden Avtech Pazarlama Direktörü Roger Huang ve Avtech Ürün Müdürü Braynt Kung 'unda katıldığı seminerde, Videofon Güvenlik Sistemleri Teknik Servis ekibinin sergilemiş olduğu başarılı canlı bağlantı demoları yurt çapından gelen iş ortaklarımızın ürünleri ve öne çıkan özelliklerini birebir deneyimlemelerini sağladı.

Videofon Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Videofon Plaza, Kağıthane Caddesi, No.: 40, Çağlayan, İstanbul 34400

Tel : 0212 320 85 60        Fax : 0212 320 85 63       

E-posta: info@videofon.com.tr

videofon.com.tr           dcode.com.tr            avtech.com.tr

Her Hakkı Saklıdır. © 2020

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.