ISAF 2017 BULUŞMAMIZ !
30.10.2017

Elektronik sektöründeki 44 yıllık deneyimimiz ile ISAF2017 fuarını siz değerli iş ortaklarımızla birlikte başarı ile tamamladık. Bu vesile ile sizlerle bir araya gelip özlem giderdik, yeni ürünlerimizi tanıttık, fikir alış verişinde bulunduk, birbirini tanımayan yurdun dört bir tarafından gelen ziyaretçilerimizi tanıştırma fırsatı bulduk. 


Küçük ölçekli ofis-ev, işyeri konseptinden kurumsal bina, entegre tesisler, çevre güvenliği gibi uygulama alanlarına hitabeden sistemlerimiz ile ilgili son gelişmeleri sizlerle paylaştık. Paradox hırsız ihbar sistemlerindeki öncü teknolojimiz olan video doğrulama sistemi üzerine olan yapılanmamız ile standart bir alarm sistemi algısını, AKILLI ALARM ve DOĞRU alarm olarak fuar ziyaretçilerine CANLI ve çalışır DEMO sistemlerimiz ile başarılı bir şekilde tanıttık.


Paradox HD/78 Quad işlemci Kameralı Pır dedektörü üzerinden oluşan alarmların Video’larının anlık bildirim olarak INSITE GOLD Mobil uygulaması ile alınmasını, ayrıca akıllı telefonumuz ile istendiği anda istendiği zamanda istendiği yerden korunan alanların izlenmesini birlikte uygulayarak inceledik. Ayrıca tüm Paradox Haberleşme ürünleri ile çalışan  INSITE GOLD Mobil uygulaması ile anlık kurma, açma, kapama, alarm, disalarm bilgilerinin alımı, PGM aktivasyonu, giriş kontrol entegrasyonu gibi özellikler ziyaretçilerimizin büyük beğeni ve ilgisini çekti.


DCODE 2MP ve 4MP IP kameralar ve 4K-NVR’lar ile oluşturduğumuz kaliteli ürün konseptini ve HDD kullanımında 4 kat tasarruf sağlayan ULTRA serilerimizin yarattığı rekabet avantajlarını sizlerle paylaşma fırsatı bulduk. 


Avtech TVI ürün grubunda Taiwan malı patentli kasa ve piyasa muadillerine göre fiziki görünüm, kayıt ve gösterimdeki Realtime farkımızı canlı ve görsel demolar ile ziyaretçilerimizin bilgi ve beğenisine sunduk.


Hizmet anlayışımız ve sektör geçmişimiz hakkında yapılan olumlu ve övgü dolu değerledirmeler ve yapıcı eleştiri ve paylaşımları için standımızı ziyaret eden tüm İş ortaklarımızaTEŞEKKÜRLERİMİZİ sunarız…

Videofon Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Videofon Plaza, Kağıthane Caddesi, No.: 40, Çağlayan, İstanbul 34400

Tel : 0212 320 85 60        Fax : 0212 320 85 63       

E-posta: info@videofon.com.tr

videofon.com.tr           dcode.com.tr            avtech.com.tr

Her Hakkı Saklıdır. © 2020

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.