ISAF 2019 BULUŞMAMIZ !
30.10.2019

Sektördeki 46. Yılımızda katıldığımız 2019 Isaf Güvenlik fuarını siz değerli iş ortaklarımızın iştiraki ile hep birlikte tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yoğun geçen 4 günlük süreçte sizlerle içinde bulunduğumuz yılı değerlendirerek yeni gelişen teknolojilerimiz ve Ürünlerimiz hakkındaki teknik bilgileri tazeleyerek daha nitelikli işlerin nasıl çıkartılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk.

Paradox hırsız ihbar sistemlerindeki öncü teknolojimiz olan video doğrulama sistemi Paradox İnsite Gold uygulamasının görüntü izleme, doğrulama ve sistemin uzaktan kontrolünü, Sistem yapılanmamız ile Akıllı ve doğru Alarm sistem algılarını canlı demolarımız ile eksiksiz bir şekilde sunmaya çalıştık.

Aksesuar ve Yangın ihbar grubumuzda daha çözümcül nasıl işler yapabileceğimizi değerlendirdik.

DCODE Mobil Mobesemiz ile tüm dikkatleri standımıza çekerek ve pratikte nasıl iş hızlandırabilirizi konuşarak, Pro ve Pro Plus IP kategorimiz ile Proje kanalımızda neleri başardığımızın ve başarabileceklerimizin istişaresini yaptık.

Hep birlikte büyük bir Aile olmanın vermiş olduğu bilinç ve samimiyet ile 4 gün boyunca bizi ziyaret eden tüm İş Ortaklarımıza ve ziyaretlerini esirgemeyen sektör dostlarımıza canı gönülden teşekkür eder, 2020 yılının hepimiz için bol kazançlı güzel günler getirmesini dileriz.

Videofon Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Videofon Plaza, Kağıthane Caddesi, No.: 40, Çağlayan, İstanbul 34400

Tel : 0212 320 85 60        Fax : 0212 320 85 63       

E-posta: info@videofon.com.tr

videofon.com.tr           dcode.com.tr            avtech.com.tr

Her Hakkı Saklıdır. © 2020

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.