PARADOX, 25. kuruluş yıldönümünü Türkiye distribütörü VİDEOFON’un ülkesinde kutladı!
30.10.2018

Yenilikçi teknoloji ve buluşları ile dünyanın en büyük güvenlik markalarından Paradox , 25.kuruluş yıldönümünü Antalya Max Royal otelinde kutladı. Bir hafta süren etkinliğe dünyanın dört bir tarafından gelen Paradox distribütörleri ve tüm Paradox üst düzey yöneticileri katıldı. Paradox&Videofon işbirliği ile organize edilen konferans tüm katılımcılar tarafından büyük ilgi ve beğeni gördü. 


Programda, elektronik güvenlik teknolojisi ile ilgili global gelişim ve değişimler, yeni araştırma ve geliştirme çalışmaları, üretilen en son teknolojiler,  yeni ürün lansmanları ve 25.yıl kutlama partisi yer aldı. Unutulmaz etkinliklerle dolu program görkemli gala gecesi ile son buldu.


Paradox Türkiye Tek Distribütörü VideoFon Güvenlik Sistemleri CEO’su Mehmet Kahramanoğlu, Paradox başkanı’nın daveti ile onur konuşmacısı olarak kürsüye çıktı. İş ortakları ile kurduğu uzun soluklu ilişki ve 40 yıllık sektör deneyimlerini paylaşan Kahramanoğlu, ülkemiz elektronik güvenlik sektörünün dünü, bugünü ve yarını ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Ayrıca Global pazarda Türkiye’nin stratejik yerini ve önemini vurguladı.

Konuşma bitiminde kürsüye çıkan Paradox başkanı, Mehmet Kahramanoğlu’na  ve tüm Paradox Türkiye ekibine yaratıcı uzmanlığı ve Paradox markasına kattığı değerler için teşekkür etti.

VideoFon Güvenlik Sistemleri, 10 Yıl önce de Kanada’nın Montreal şehrinde düzenlenen Paradox’un 15. kuruluş yıldönümü konferansında 120 uluslararası distribütör arasından birinci seçilerek ''En büyük gelişme ve başarı'' ödülüne layık görülmüş ve aynı zamanda ‘’Paradox Top 5’’ Onur Belgesi ile ödüllendirilmişti.

Videofon Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Videofon Plaza, Kağıthane Caddesi, No.: 40, Çağlayan, İstanbul 34400

Tel : 0212 320 85 60        Fax : 0212 320 85 63       

E-posta: info@videofon.com.tr

videofon.com.tr           dcode.com.tr            avtech.com.tr

Her Hakkı Saklıdır. © 2020

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.